Bagehimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer her.

 

Madboller med spinat, skinke og ost
Madboller med spinat, skinke og ost

Pizzasnegle med bacon, ost og oregano
Pizzasnegle med bacon, ost og oregano

Luksus pølsehorn med ost og
bacon
Luksus pølsehorn med ost og <br>bacon

Løgboller med bacon - gode til suppe
Løgboller med bacon - gode til suppe


Lækre madboller med spinat, ost og skinke

Lige til at tage med i madpakken evt. med lidt smør i midten. Lækre både kolde og lune.

Tilberedningstid: 20 min til at lave dejen - 30 min. til hævning

Bagetid: 20 min 200 grader.

Fryseegnet: Ja særdeles - optøning i mikro eller køleskab

De færdige boller skal opbevares i køleskab, da der er kød i, kan holde sig 3-4 dage.

stk madboller

3 dl lunkent varm

25 g gær

1 tsk sukker

1 tsk groft salt

100 g hakket spinat

ca. 170 g revet ost - hvad der svarer til en pose

200 g revet skinke

500 g hvedemel

Hæld håndlunkent vand i et litermål.

Opløs gæren i vandet ved at røre rundt.

Hæld derefter vand med gær op i en røreskål og tilsæt sukker og salt.

Tilsæt nu spinat, ost, skinke og bland med dejkroge på håndmixer eller røremaskine.

Hæld nu hvedemelet i og ælt grundigt eller bland med dejkroge eller røremaskine.

Sæt nu bollerne på en bageplade med bagepapir med to spiseskeer.

Lad bollerne stå og hæve i ca. 30 min.

Bages i midten i en forvarmet ovn på 200 grader i 20 min.

Lad bollerne køle af på rist.

Hvad er din vurdering? Læs eller skriv en kommentar nedenfor


Kommentarer til denne opskrift/tip:

 

Skriv en kommentar:


×
×