Bagehimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer her.

 

Madboller med spinat, skinke og ost
Madboller med spinat, skinke og ost

Pizzasnegle med bacon, ost og oregano
Pizzasnegle med bacon, ost og oregano

Luksus pølsehorn med ost og
bacon
Luksus pølsehorn med ost og <br>bacon

Løgboller med bacon - gode til suppe
Løgboller med bacon - gode til suppe


Pizzasnegle med bacon

Super lækre pizzasnegle som altid er en god overrakelse i madpakken.
Hvis du ønsker fuldkornssnegle så byt 100 g hvedemel med 100 g fuldkornshvedemel.

Tilberedningstid: 20 min til at lave dejen og pizzasneglene - 30 min. til hævning

Bagetid: 25 min 200 grader. (180 i varmluftsovn)

Fryseegnet: Ja særdeles - optøning i mikro eller køleskab

De færdige pizzasnegle skal opbevares i køleskab, da der er kød i, kan holde sig 3-4 dage.

stk pizzasnegle

200 g bacontern

3 dl lunkent varm

25 g gær

1 tsk sukker

1 tsk groft salt

500 g hvedemel

2 dl pizzasovs kan købes på dåse eller klik her for opskrift på pizzasovs. Resten kan fryses.

100 g revet ost

1 spsk oregano

Brun bacon på panden i 5-8 min ved middelhøj varme, mens der røres ind i mellem.

Bacon ligges på køkkenrulle og køler mens dejen laves.

Hæld håndlunkent vand i et litermål.

Opløs gæren i vandet ved at røre rundt.

Hæld derefter vand med gær op i en røreskål og tilsæt sukker og salt.

Tilsæt nu hvedemelet og bland grundigt med dejkroge på håndmixer eller røremaskine.

Lad dejen hvile i 5-10 min før du fortsætter.

Del dejen i 2 og rul den ene dej til ca. 30x35 cm i størrelse.

Spred pizzasovs ud på dejen. Undlad at putte fyld på 10 cm af enden af dejen.

Drys med bacon stykker på pizzasovsen.

Rul dejen sammen som en pølse og skær den i ca. 2 cm tykke skiver.

Læg sneglene på en bageplade med bagepapir.

Gør det samme med det andet stykke dej.
Lad sneglene stå og hæve i minimum 30 min. gerne længere tid.

Valgfrit: Pensl sneglene med mælk eller let pisket æg.

Bages i midten i en forvarmet ovn på 200 grader først i 18 min.

Tag bagepladen ud og drys med revet ost på hver snegl. Drys med oregano.

Bag derefter videre i yderligere 8 fortsat ved 200 grader på nederste rille.

Lad sneglene køle af på rist.

Hvad er din vurdering? Læs eller skriv en kommentar nedenfor


Kommentarer til denne opskrift/tip:

 

Skriv en kommentar:


×
×
×