Bagehimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer
her .
Lækre klatboller - ingen fingre i dejen
Madboller, pølsehorn og pizzasnegle
Knækbrød med kerner, bær og smag
Tilberedningstid:
10 min til at lave dejen
Bagetid:
16 min 200 grader.
Fryseegnet:
Ja - og de bevarer sprødheden.
Opbevaring:
Holder sig bedst sprøde i køleskabet. Holder sig i godt en uge.
1
2
3
4
stk bageplader som kan skæres ud i ca. 30 stk knækbrød/plade
1
100 g tørrede tranebær
50 g hørfrø
50 g solsikkefrø
50 g sesamfrø
50 g græskar kerner
150 g hvedemel
1 tsk groft salt
0.5 tsk bagepulver
0.5 dl madolie
2 dl vand
Hak de tørrede tranebær fint med en kniv.
Hæld kerner, frø og tranebær i en skål.
Tilsæt hvedemel, salt og bagepulver.
Tilsæt madolie og vand og rør det sammen.
Rul dejen ud mellem 2 lag bagepapir med en kagerulle.
Fjern det øverste lag bagepapir og sæt det i en forvarmet ovn på 200 grader i 16 min.
Sådan skæres knækbrød. Brækkes fra hinanden efter bagning.
Lad knækbrødene køle på en rist når de er kommet ud af ovnen.
Hvad er din vurdering?
Læs eller skriv en kommentar nedenfor