Bagehimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer her.

 

Knækbrød med masser af knas og kerner
Knækbrød med masser af knas og kerner

Knækbrød med tranebær og
kerner
Knækbrød med tranebær og <br> kerner

Knækbrød med tørrede æblestykker
Knækbrød med tørrede æblestykker

Knækbrød med urter - gode til ostebordet
Knækbrød med urter - gode til ostebordet


Dejlige sprøde knækbrød med masser af kerner

Skønne knækbrød med masser af sunde kerner og knas.

Tilberedningstid: 15 min til at lave dejen

Bagetid: 12 min 200 grader.

Fryseegnet: Ja - men de bliver nok lidt mindre sprøde

Opbevaring: Holder sig bedst sprøde i køleskabet. Holder sig i godt en uge.

stk bageplader som kan skæres ud i ca. 30 stk knækbrød/plade

50 g hørfrø

50 g solsikkefrø

50 g sesamfrø

50 g græskar kerner

150 g hvedemel

0.5 tsk groft salt

0.5 tsk bagepulver

0.5 dl madolie

2 dl vand

Hæld kerner og frø i en skål.

Tilsæt hvedemel, salt og bagepulver.

Tilsæt olie og vand og rør det sammen.

Rul dejen ud mellem 2 lag bagepapir med en kagerulle.

Fjern det øverste lag bagepapir og sæt det i en forvarmet ovn på 200 grader i 12 min.

Sådan skæres knækbrød. Brækkes fra hinanden efter bagning.

Lad knækbrødene køle på en rist når de er kommet ud af ovnen.

Hvad er din vurdering? Læs eller skriv en kommentar nedenfor


Kommentarer til denne opskrift/tip:

 

Skriv en kommentar:


×
×